Tuesday, April 19, 2016

~ Yummy Brownies ~

Assalammualaikum...


Siapa peminat tegar coklat.? 

hi-5 sikit..! Huhuhu... Budak rumah aku tengah berjinak jinak dengan business kek & cookies ni uols. Yela nak raya.. Hari hari balik kerja ada desert dalam peti ais.. ni cerita last week la... N yang paling best.. Brownies! 

Haish.. tetiba teringat pulak.! 

kenapa seksi sangat ni.?


Jemput tengok.. Sis belanja. (^__^) 



OhMissWhatEver__said :  Uols kalau makan benda manis manis, make sure minum air banyak okay.. =D Jangan makan manis sangat. Uols kan da manis. Hihih




65 comments

April 19, 2016 at 3:09 PM

Balik kerja je ada dessert dalam peti ais! Syoknyaaa! Brownies lak tu.. Sedap sedap!

April 19, 2016 at 4:05 PM

Alahai beruntunglah balik-balik kerja dah ada hidangan menggoda selera
Kakak sekeluarga semuanya suka coklat.

Anonymous
April 19, 2016 at 4:05 PM

bukan main lagi... nak sikit! hihi

April 19, 2016 at 4:11 PM

wahhh.. memang menggoda laaa.. sedapnya.. nak sikit boleh tak??hehe

April 19, 2016 at 5:07 PM

SEDAPNYA BUAT MINUM PTG NI...

April 19, 2016 at 5:31 PM

Wow sapa tk suka rugiii

April 19, 2016 at 7:53 PM

Wah! Bestnya dpt housemate rajin
buat kek. Teringat zmn anak dara.

April 19, 2016 at 11:29 PM

share resepi boleh...hehe

April 20, 2016 at 7:47 AM

sedapnyaa.. terliuq dah ni tengok :DD

April 20, 2016 at 8:41 AM

Look so yummy...
Untunglah ada housemate suka buat kek

April 20, 2016 at 9:11 AM

Brownies my feberet. Ni kalau hari2 makan kompom rosak penimbang 😅

April 20, 2016 at 9:11 AM

Brownies my feberet. Ni kalau hari2 makan kompom rosak penimbang 😅

April 20, 2016 at 10:11 AM

Waduh...menitik airliur tengok keseksiannya...nyum nyum...

April 20, 2016 at 10:38 AM

tu dia nmpk sdp sgt..

April 20, 2016 at 11:03 AM

wah sedapnyeeeeee, hi-5 sket!

April 20, 2016 at 11:20 AM

Itulah pasal. Akak dah cukup manis sebab itulah tak berapa suka makan yang manis-manis kecuali air manis ^_^

Walauapapun, brownies tu memang nampak vogue sangat dari sisi pandangan akaklah...

April 20, 2016 at 1:11 PM

Ai pun tergodalah pulak tengok brownies tu.....
Lama tak membaking .....

April 20, 2016 at 4:41 PM

awww! terus lapo perut ni

April 20, 2016 at 6:58 PM

Uih, seksi sangat tuhhhh! :P

April 21, 2016 at 9:40 AM

Siqah Hussin : kaaaaaaann! habis diet. Huhuhu..

April 21, 2016 at 9:40 AM

Kakzakie Purvit : sama la kita kak.! peminat coklat tegar =D

April 21, 2016 at 9:41 AM

Anonymous : Sila la menjamu screen. eh he =P

April 21, 2016 at 9:41 AM

Umie Yana : kennnn.. Sgt menggoda! hihihi.. tp syg da licin.. =P

April 21, 2016 at 9:42 AM

paridah : betul tu kak! =)

April 21, 2016 at 9:42 AM

Kayu Manis : hahah sapa ta suka mmg rugi.. yg tukang makan jugak huntung =D

April 21, 2016 at 9:43 AM

Miss Mirror a.k.a Sam : betul betul... merasa jugak la kita cotton cheesecake dia.. fuhh tergugat. Mesti Miss suka baking kan. =D

April 21, 2016 at 9:44 AM

Puteri Izzati : Sure syg! next entry nnti kita share ye =D

April 21, 2016 at 9:44 AM

nadhie wueen : namo terliuq.. hehehe. tp mmg sedap =)

April 21, 2016 at 9:45 AM

Mrs. A : yummy! huhuhu betul tu mrs.A... kitorg tukang rasa n tukang bedal. hehhehe =)

April 21, 2016 at 9:45 AM

afzalsukasuki : Hahahaha adoii... kaan! bukan berat naik, tp penimbang yg rosak. =D

April 21, 2016 at 9:47 AM

Kakcik Nur : Huhuhu sama la kita kak.! Adehh seksi sgt sampai nak buat kerja pun tak fokus. huhu

April 21, 2016 at 9:47 AM

nuyui a.k.a miss YUI : btul yui! sedap.. =)

April 21, 2016 at 9:48 AM

M I A : jyeah! hi-5.. =)

April 21, 2016 at 9:49 AM

Mummydearie : Hihihihi... air yg hakak order bila JJCM semua meruntun jiwa wanita iols.. hakak tau dak? hahaha... betul. lagi vogue bila cair dlm mulut kak. Huhuh=P

April 21, 2016 at 9:49 AM

hainom OKje : Makkk baking la. Nak sikit. nak rasa.. Hiksss =)

April 21, 2016 at 9:50 AM

boni kacak : Awwww... hahaha perut tgh bunyi keroncong ka tengah berdangdut tu abam boni?

April 21, 2016 at 9:50 AM

Ana Fatihah : Sangaaat sangat seksi kan! =)

April 21, 2016 at 9:56 AM

wah..browniess..feveret sangat ni..tengah plan nak belajar buat..hehe..tak tau la menjadi ke idok..tpi tak try, tak tau..kan kan..

April 21, 2016 at 10:08 AM

saya minat coklat, tp takleh makan byk nanti cepat gemuk

Anonymous
April 21, 2016 at 10:39 AM

OMaaaiii gila tak suka coklat. Tp makan banyak boleh hyper jadi nya. hehe

April 21, 2016 at 12:05 PM

Sedap sedap. Cuma sekarang tak rajin nk membaking lagi. Tgh tunggu hari nk beranak hari2 letih hihihi

April 21, 2016 at 12:26 PM

Assalam...nampak sedap tapi kak Zai kurang makan benda manis.

April 21, 2016 at 2:38 PM

Sedapnya tengok brownies tu.. tengah bayang sedang mengunyahnya.

April 21, 2016 at 4:13 PM

share resepi.. hehehe...

April 21, 2016 at 10:38 PM

sedapnyaaa! nampak..pehh

April 22, 2016 at 8:32 AM

Fieza Sani : betul betul... hihihi.. belum cuba belum tau kak. =) buat sendiri puas hati.!

April 22, 2016 at 8:34 AM

Raihanah Ahmad : aah sis.. yg lemak ber krim ni mmg x blh ambik byk. Gula berlebihan tu yg blh buat berat naik. Kita makan sekadar merasa ckup la kan. =D

April 22, 2016 at 8:34 AM

Anonymous : haahaha kaaann. mmg hyper klu overdose ni =D

April 22, 2016 at 8:35 AM

Kira Sakura : Alolo comel je. Hehehe smoga urusan di permudah kan syg! =)

April 22, 2016 at 8:36 AM

Zaitun : Sedap kak.. mkn manis manis kena minum byk air kan kak. =)

April 22, 2016 at 8:37 AM

aizamia3 : Fuhhh sedap. Cair dalam mulut.. eh kita pulak yg terbayang sama! haha

April 22, 2016 at 8:37 AM

Tasha Aqisha : insyaallah dear.. tggu heee =) nnti aina share.

April 22, 2016 at 8:38 AM

azizah green line : Hihihihi... sabaq sabaq.. mmg sedap dear. =) hihihi

April 22, 2016 at 11:11 AM

Assalamualaikum & Salam Jumaat Aina,

Tentu semerbak harum bau coklat bila baking. Aina pun jangan makan brownies tu banyak sangat, Aina kan dah manis.. Terlebih manis nanti semut kerumun.. ;-)

Nampak sedap brownies tu..

April 22, 2016 at 12:03 PM

sedapnye tgkkk

blanje gmbr je ke???

hehe

April 24, 2016 at 3:33 AM

Sedaaaaaaaapnyaa ... Huarghhhhh

April 25, 2016 at 8:49 AM

LZ - The Blog Owner : Waalaikumsalam kak LZ =)... Memang semerbak satu rumah aroma dia kak.. Kalau bulan puasa mau terliur dengan bau je. Hehehe.. terlebih manis takut kena cucuk insulin je kak.. =P hehehe

April 25, 2016 at 8:50 AM

Yana Libra : hihihi Ala syg... setakat ni mampu belanja gambar dlu =D

Anonymous
April 25, 2016 at 8:51 AM

mencabar betul pagi pagi nampak makanan tuu huaaargh..

April 25, 2016 at 8:52 AM

Kim Chaa : sedappp tp x blh makan banyakk! hehehe =)

April 25, 2016 at 8:52 AM

Anonymous : sabar sabar.. hehehe silap tau masuk pagi pagi. =P hehe

April 25, 2016 at 2:56 PM

Wow boleh tahan menggoda ni..terliur jugak la mak buyung ni.hahaha

April 26, 2016 at 12:36 PM

Puan Kutu : haha akk control kak. jgn terliur teruk... sian baby nnti.. pas beranak blh baking! =D

May 3, 2016 at 7:40 AM

cantik & kemas je..

May 4, 2016 at 11:29 AM

LYAfrina : Kan siss.. kawan aina buat =) hehe

Post a Comment