Monday, June 27, 2016

~ Pemenang Bertuah GA Raya by Aryana Couture ~

Assalammualaikum.....



Syukur alhamdulillah tamat sudah Giweaway Shawl Raya by Aryana Couture pada hari ini. Terima kasih di atas sokongan anda semua.. 1st GA ni sis tak expect lebih pun. Dapat 10 orang yang join, sis da bersyukur sampai langit ke tujuh uols. (^^,)  Terima kasih!! Okay di sini ada berita baik.. Pada awal nya hadiah untuk yang bertuah ada 5 sahaja. Tapi di saat akhir ada penambahan hadiah sponsor dari team Terengganu. Rezeki awak awak semua.! 

Mesti berdebar nak tahu siapa yang bertuah kan.? Sabar sabar.. sis yang menaip ni pun terketar ketar (wahhh gituu) Pemilihan pememenang di buat dengan kaedah cabut nama yang bertuah dari 46 orang yang mengambil bahagian. Insyaallah kita akan buat next GA. Mungkin Raya Haji..! Okay jom teruskan dengan misi utama hari ini.! Seminggu sisturrr tak update blog yang pertama busy, yang kedua bagi laluan dekat GA ni sikti.. hehehe..Tanpa membuang kita nak umum kan insan bertuah yang berjaya memiliki shawl dari Aryana Couture ;



♥  Nadhie Wueen

♥  Mummy Dearie

  Rara Aihara


♥  Cik Yanie

♥  Nisha

♥  Cik Hayati

♥  Umie Yana

♥  Akif Imtiya



Mohon email kan details ; 

Nama ;
Alamat ;
No Telefon ;

ke ainayazidwrites@gmail.com / whats app 013 2523620


Take note sikit pada yang bertuah, selewat lewat nya hari esok ye. Sebab last postage 29/6/2016..! Kalau boleh nak la hadiah uols sampai before raya. Baru la boleh selfie selfie dengan shawl gojes raya. (~_^) hehehe. Jadi pada yang tak berjaya kali ini, cuba next GA ye. Tahniah semua..! 

Thanks reading! 


OhMissBlossom__said :  Pada uols yang join, terima kasih atas penyertaan dan sokongan. Insyaallah ada rezeki lain kali kita bersua lagi. (^_^) 




28 comments

June 27, 2016 at 2:55 PM

tahniah pada yang menang, tak sempat nak join haa..sebab baru terjah sini,

June 27, 2016 at 3:05 PM

Serius ni! Akak berjaya ke?

Geleng kepala duplohlapankali sambil gosok cermin mata tau!

Thanks, Aina and the gang!

Akak dah email, dah WA segala details tau. Silalah pos 29hb ni. Hahaha!

June 27, 2016 at 3:31 PM

Alhamdulillah successful GA. Tahniah kepada pemenang-pemenang

June 27, 2016 at 3:39 PM

waahhh.. macam tak percaya je terpilih. alhamdulillah. tqsm sis. n tahniah pada pemenang lain ;)

June 27, 2016 at 3:52 PM

Alhamdulillah. Tak sangka nama berada dia antara mereka yang terpilih. Sekarang juga kite email sis xD

June 27, 2016 at 4:02 PM

tahniah kpd yg berjaya.
nanti buat lah GA lagi. raya haji akak join hehe...

June 27, 2016 at 4:03 PM

Alhamdulillah.. nasib baik ada niat nak bukak blog hari ni.. umie dah email ye sis Aina :)

June 27, 2016 at 4:51 PM

tahniah pemenang ! selamat bergaya di pagi raya...

June 27, 2016 at 6:07 PM

Tahniah kepada semua pemenang ^_^

June 27, 2016 at 10:14 PM

Tahniah kpd pemenang.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

June 27, 2016 at 10:30 PM

tahniah :)

June 27, 2016 at 11:49 PM

Terima kasih...saya dah email aina :)

June 28, 2016 at 8:22 AM

eh kenapa yui xprasan bnda ni..alaaaaaa...

June 28, 2016 at 8:59 AM

Tahniah semua

June 28, 2016 at 10:55 AM

Eiiiii.. Aku tak sempat join!

June 28, 2016 at 11:20 AM

Alhamdulillah..
tak sangka bertuah ;)

hihi~
terima kasih Miss Blossom ;)

June 28, 2016 at 11:21 AM

Wah, tahniah to all winners. ;)

June 28, 2016 at 12:27 PM

Salam Aina..tq tau...Tahniah buat pemenang yang lain..Ok akak dah sent detail kat whatsapp aina ya..

June 28, 2016 at 3:16 PM

Alamak dah terlepas..rugilah

Klu tak dpt shawl raya.haha takda rezki nmpknya

June 28, 2016 at 3:17 PM

Alamak dah terlepas..rugilah

Klu tak dpt shawl raya.haha takda rezki nmpknya

June 28, 2016 at 6:22 PM

wah tahniah pada semua yg menang
yg kalah macam akakni cepat2 larikkkkkk
bestnya kan dpt pakai raya tu

June 29, 2016 at 4:39 PM

Tahniah kpd pemenang .....nampaknya memasing bergaya sakanlah kan

June 29, 2016 at 4:39 PM

Terutama mak cute ngan sado tu tu cheh!kikiki

June 29, 2016 at 9:06 PM

Alhamdulillah, terselit juga nama Nisha. Nisha sudah tuntut ^^ Terima kasih kepada Aina yang menganjurkan giveaway ini ^^ Tahniah buat semua pemenang ^_^

June 30, 2016 at 12:07 AM

tahniah semua :)

June 30, 2016 at 7:58 AM

tahniah

June 30, 2016 at 7:00 PM

Tahniah kepada semua :) Boleh bergaya dengan shawl baru lah nampaknya ๐Ÿ˜Š

July 11, 2016 at 8:52 PM

Tahniah diucapkan kepada semua pemenang... Tahniah juga diucapkan kepada penganjur dan penaja...

Post a Comment