Thursday, July 28, 2016

~ Review : Ayda Jebat Shawl ~

Assalammualaikum....


Bukan main berpusu pusu jamuan raya uols ye! Sama la kita... ada beberapa invitation for Hari Raya gathering termasuk hari ni. Department iols last week da buat jamuan raya. Semalam, jamuan raya team Sarawak Resource Development Gas pulak. Since depa invite makan free sis okaaay je. Cun sangat la tu. (^^,)

Memandang kan masih bulan raya.. mood hakak pun hari hari Hari Raya lerr.! Semalam masa jamuan raya SKRD, saja la iols pakai jubah dan di gaya kan dengan Ayda Jebat Shawl. Kita pakai paling simple da ni.. Huhuhu. Tapi ramai yang tegur shawl kita cantik! adoii cana ni.. tak makan lagi da rasa kembang semangkuk. Eh thank you la puji shawl kita jeee. Kita x cantik ke?! Lol. Hahaha.

Share sikit gambar semalam... (^^,) Shawl colour Light Mint.

Okay, mostly shawl or tudung yang aku pakai memang dari koleksi Aryana Couture. Hakak da serasi dengan tudung sendiri... jarang sangat beli shawl dekat luar sebab ada yang tak berapa panjang, tak berapa labuh. Memandangkan iols jenis yang cerewet, jadi memang sangat teliti especially dari segi kain dan jahitan tailor. Sebelum nak berniaga haruslah aku try dulu, lepas da QC dan rasa sesuai baru lah boleh promote. Betu tak..? Ayda Jebat shawl ni material Itallian silk. Kain tak licin, tak jarang. Lebar dan panjang. Contoh seperti di atas. Haa bukan iols je suka, ni sis tepek sekali testimoni customer yang di hantar oleh team Terengganu.. 


#santeknyediaa

Harga..? Rm 25 termasuk pos utk SM.! Biasa kita jual 2 helai rm 40 exc pos. So kalau uols yang nak beli ni pembaca blog Cherry Blossom, kita kasik flat price! Nak order.? Boleh Whatsapp 0132523620. Ada 10 warna yang gojes ni uols. Insyaallah next batch ada warna baru.. Any update boleh follow Ig @aryana_couture

Pilihan warna 1st Batch.

Thanks reading..!


OhMissBlossom__ said ;  Any talented model yang nak menggayakan shawl aryana couture, kindly whatsapp 0132523620 / Email : ainayazidwrites@gmail.com.  (^^,)


33 comments

July 28, 2016 at 3:14 PM

Tak payah cari talented model. Aina pun boleh jadi model tudung ni. Orang comel dan lawa, pakai apa pun nampak comel aje ^_^

Aina, janganlah sua-sua akak dengan produk macam ni. Dalam hati dah gabrah ni. Nak WA ke tidak! Penat hari ni keluar masuk ambil parcellah.

Eh, takda shawl percuma ke? Hahaha!

July 28, 2016 at 3:54 PM

Sebenarnya bukan tudung aje yg cantik tapi org yg pakai tu yg cantik
Tak percaya bagilah kain batik jadikan sebagai tudung tetap cantik juga Aina ni:)

July 28, 2016 at 9:16 PM

Cantiknyaaaa cantiknyaaa cantiknyaaaaa .. nnt ada duit lebih nak beli. Skrg duitvtengah semput mcm siput. Hihihi

July 28, 2016 at 9:26 PM

Confuse jap. Aina yg mana?. Pix pertama tu kan?. Mmg ayu menggayakan shawl tu.

July 28, 2016 at 10:11 PM

Assalamualaikum Aina,

Hurrmmm sis 'no comment'..
Orang dah cantik, pakai tudung artis bertambah-tambah cantik.
Pujian ikhlas ini sis tujukan untuk Aina, serious! :-)

July 29, 2016 at 2:05 AM

Aina cantik pakai shawl nie. Eh, pakai apa shawl pun lawalah. Serius lawa šŸ˜

Sebenarnya siqah tak pernah tahu kewujudan Ayda Jebat Shawl. Hehe. Menarik jugak nak cuba nie.. Siqah ws aina ye :)

July 29, 2016 at 9:06 AM

dik bukan bukan setakat puan badan dengan tudung je lawa...akak tengok jubah yg adik pakai tu pon kemahen lawanye lahaiiii...bleh jadi model utk tudung pasni... :)

July 29, 2016 at 9:13 AM

CANTIKNYA SHAWL..YG MENGGAYAKANNYA PUN KANMAIN CANTIK MENAWAN.

July 29, 2016 at 11:30 AM

cntiklah yunk.. nk beli laa...

July 29, 2016 at 2:19 PM

yang pakai shawl tu pun cantik aina.. shawl tu memang cantik, akak pun kalau pakai shawl nak yang labuhlah

July 30, 2016 at 4:19 PM

waaaa~ cantiknya Aina =D

July 31, 2016 at 2:36 AM

Dia sendiri boleh jadi model tudung :)

July 31, 2016 at 12:18 PM

cantiknya sis aina pakai :D terserlah serinya . hihi

August 2, 2016 at 9:43 AM

Nasiblah mak tak cerewet Aina....semua tudung pun mak belasah hihi.... Jimat iolls setahun hokey sebab pakai tudung murah...kikii

August 3, 2016 at 9:04 AM

Mummydearie : Hahah ala ala akk.. malu iols. Tenkiu kak.. hahaha meh la wasap2. =P Shawl pecuma tungguuu next GA untuk raya haji! hihihi

August 3, 2016 at 9:05 AM

Kakzakie Purvit : hehehe thank you akak... pakai untuk promot sesikit blh kak. nk jd model tu blh di pertimbang kan. =)

August 3, 2016 at 9:08 AM

Kim Chaa : boleh syg... nanti nak order whatsapp je kita =) heheehe

August 3, 2016 at 9:09 AM

Miss Mirror a.k.a Sam : iye kak mirror. hehe tq kak. =)

August 3, 2016 at 9:10 AM

LZ - The Blog Owner: Waalaikumsalam kak LZ. terima kasih akk... aina ambik gmbr suka2 blh. takut kaku pulak dpn camera hihi

August 3, 2016 at 9:10 AM

Siqah Hussin : thank you siqah shopping shawl ayda jebat. Shawl da sampai tak?

August 3, 2016 at 9:11 AM

Malinda : hehehe thank you kak. Jubah tu beli masa offer JS. hehehe =) murah je.

August 3, 2016 at 9:14 AM

paridah :terima kasih kak PI =)

August 3, 2016 at 9:16 AM

nuyui a.k.a miss YUI: yuii.. cantik kain dia =) klu minat nnti pm aina dkt fb ye =)

August 3, 2016 at 9:17 AM

aryan azra : tq akk.. =) btul btul. selesa sikit kan kak.. tutup dada n belakang =)

August 3, 2016 at 9:19 AM

nadiah izzaty : tq laling =)

August 3, 2016 at 9:20 AM

Azlee Amirudin : hehe tq for your compliment =)

August 3, 2016 at 9:20 AM

nadhie wueen: Thank you dear =) hehehe nadhie pun berseri..

August 3, 2016 at 9:22 AM

hainom OKje : Hahaha kan maaaaaak! mmg pilihan utama smua tudung murah2 saat ekonomi meleseeeit. iols pun jual tudung mampu milik n terlajak murah =D

August 4, 2016 at 12:49 AM

aduh... comelnya... ehhh.. ;p

August 5, 2016 at 9:34 AM

eh.. mekasihhhh haha =P

August 11, 2016 at 5:13 AM

Lawa..tp ada anak kecik ni malas dh nak berlilit..aryana ada tak instant shawl?

August 12, 2016 at 11:04 AM

Puan Kutu : Ada kak! heheh.. paham tu. mmg pakai instant je klu ada anak kecik ni. Nnti aina buat entry utk Instant Shawl pulak ye =)

December 11, 2016 at 3:54 PM

Ada stok lg x

Post a Comment