Friday, May 12, 2017

~ I'm Back.... (^_^) ~

Assalammualaikum...


Hi uols! Good morning. (^__^)




Salam Jumaat & Salam Nisfu Syaaban. 
Alhamdulillah, buku catatan amalan kita telah di ganti dengan buku amalan yang baru. Semoga, tercatat kebaikan di halaman pertama. Aminn! Lama sungguh tak update blog. Maaf ada masalah kesihatan sikit. Alhamdulillah I'm getting better. Thank you buat kawan kawan yang mendoakan kesihatan sis. Hehehhe..

Insyaallah, entry mukadimah ni pendek saja... Kejap lagi kita blogwalking noh. Di kesempatan ini, iols doakan semoga anda berjaya dunia & akhirat dalam apa jua yang anda lakukan. Semoga sentiasa dalam rahmat Allah hendak nya. Pejam celik pejam celik dan nak puasaaaa! Cepat nya masa berlalu. Haih, seller kuih raya sekarang ni mesti tengah busy buat tester & promot kuih kan. Tak kurang jugak tukang jahit... Selamat menjana pendapatan buat sahabat yang terlibat. Semoga di murah kan rezeki. 

Okay cukup la ni, nak ziarah jiran sebelah blog kejap.. hehehe


OhMissBlossom__said : Bulan May ni bulan cinta buat iolss.. hehehe. Ulang tahun perkahwinan yang pertama gitu.! Let's grow old together husband.  


14 comments

May 12, 2017 at 12:09 PM

Alhamdulillah selamat kembali berkongsi kisah ya :)

May 12, 2017 at 12:51 PM

Hepi anniversary aina.. mg bahgia selalu..

May 12, 2017 at 1:06 PM

alhamdulillah...dah setahun ye, moga kekal hingga ke dalam syurga Allah

May 12, 2017 at 1:33 PM

Lamanya Aina menghilang. Rindu tau <3

Dah setahun eh rupanya. Cepatnya masa berlalu. Rasa macam baru sekejap je baca kisah perkahwinan Aina dan Husbbad.

Happy 1st anniversary Aina. Semoga bahagia selalu dan kekal hingga ke Jannah :)

May 12, 2017 at 3:39 PM

Alhamdulillah! Bertemu lagi dengan Aina di alam maya ya! Thanks singgah blog akak tadi. Akak pun sebenarnya lama 'menggua' ni pun baru aje keluar dari lubuk gua ^_^

Aha, nak juga kepohci kenapa tak berapa sihat? Tengah ehem, ehem, ehem ke? Hahaha! Kalau ada good news kena cepat-cepat share tau!

May 14, 2017 at 2:27 PM

Welcome back AiNa..
Rindu baca entry AiNa, biasa tengok kat IG tak puas..
Teruskan berblogging tau.. ;-)

May 14, 2017 at 6:38 PM

Assalamualaykum, Aina. Semoga apa yang Aina doakan buat kami goes to you too, ameen.

May 15, 2017 at 8:06 AM

Happy anniversarry Aina.

May 15, 2017 at 5:14 PM

salam nisfu Syaaban moga catatan amalan baru kita tmbh baik seterusnya

May 16, 2017 at 9:06 AM

aameen

alhamdulillah. hppy anvrsry ya

May 16, 2017 at 11:08 AM

welkem back bebehhh!

May 17, 2017 at 6:28 PM

Ameen2.. :)

yeahhh.. ogogogogo

May 19, 2017 at 3:37 PM

Bila masa Aina sakit ni? Kenapa hakak tak tau....hish....
Apa pun hakak doakan moga Aina baik ye

May 26, 2017 at 6:48 PM

Welcome back sis! hihi :)

Post a Comment