Thursday, December 31, 2015

~ Welcome 2016 ~

Assalammualaikum.


Goodbye 2015. Welcome 2016.
Selamat menempuhi tahun baru gaisss. Semoga kita di beri kekuatan dalam menempuh apa jua dugaan dan cabaran. Alhamdulillah 2015 banyak meninggalkan kenangan manis buat diri ini. Thank you Allah for the fantastic journey...=) 

2016. Semoga lembaran baru lebih bermakna buat anda semua. Dan insyaallah buat aku juga. 
2016. Semoga kalian lebih bahagia dari tahun sebelum nya.
2016. Semoga kita berubah untuk jadi yang lebih baik dan terbaik dalam memperbaiki diri dan terus istiqomah
2016. Semoga di murah kan rezeki, sihat tubuh badan dan di berikan kesihatan yang baik.
2016. Semoga ikatan silaturrahim antara kita sesama manusia, keluarga dan sahabat handai, kekal hingga syurga. Amin.

Minta la yang baik baik. Nescaya Allah kurniakan kebaikan untuk kita semua. Okay, ni antara kenangan sepanjang 2015. Nak cerita satu satu jenuh la chek oii... Jadi iols compile dalam satu gambar.

2015 in memory.

2016 bermula la perjalan hidup aku dan keluarga di tempat asal kami. Johor Darul Takzim. Alhamdulillah family selamat pindah ke Johor semalam, lepas 6 tahun menetap di Penang. Explore johor la kita lepas ni. Kahhh.. Dulu before pindah..johor macam biasa je. Sekarang ni iols tengok da maju. Terlebih maju dari Keyell hagak nya. Hiksss.

Tapi Ibu haniff kata, johor or penang sama jauh dengan Temerloh. Hihihi. Chill ibu. =) Apa pun penang tetap dalam ingatan, Yela, tempat jatuh lagi dikenang, inikan pulak tempat bertunang. Gituuuu. Kekeke. Di sebabkan hari ni last day keje, jadi sis nak kemas kemas ni. Nak balik satgi. Papai uols. Jumpa tahun depan nooh. (^___^) 




OhMissWhatever__said : Salam Tahun Baru. May Allah ease everything. Amin.


7 comments

January 1, 2016 at 2:22 AM

Happy new year kak aina....hahaha

January 4, 2016 at 10:23 AM

@ mael zainal : happy new year abam mael! May Allah ease your journey. =)
Cpt cpt habiskan master n sambung PHD, replace Dr Shahrin dkt UPM. Al-fatihah buat Dr. Shahrin.

January 12, 2016 at 10:51 PM

Salam 2016 Aina.....Comelnya gambo Aina dgn tunang tu. .Moga jodoh kalian sampai ke syurga hendaknya...

January 12, 2016 at 10:52 PM

Salam 2016 Aina.....Comelnya gambo Aina dgn tunang tu. .Moga jodoh kalian sampai ke syurga hendaknya...

January 13, 2016 at 12:30 AM

@hainom OKje: Salam tahun baru kak. Amin amin insyaallah. =) Terima kasih kak.

January 14, 2016 at 2:56 PM

Sebab kita baru berkenalan, selamat tahun baru 2016 diucapkan (skemanya!) walaupun tahun baru dah nak hampir masuk bulan baru dah ni!

Oh, awak duk Penang yerk! Asal Johor. Johor tu belah mana, betul-betul kat Jaybee ke apa? Akak ni orang BeePee. Hidup Bangsa Johor! Eh, tetiba!

Post a Comment